Jammen meg gjør de det. Det dumme er bare at han mannen min glemmer å fortelle meg at det er kommet post til oss, og går derfor rundt med posten i datavesken i flere dager. Av den grunn at vi ikke har postadresse blir nemlig all posten sendt til ham på kontoret. I dag kom det enda mer post, og tilfeldigvis snakket jeg med ham på telefonen da posten kom. Det gjorde at han husket å fortelle det til meg, og jeg var snar til å finne dem i veska da han kom hjem. Der lå det mye julepost! Hurra! Juleposten kommer frem, også til Dubai!

JULEKORT!!

Tusen takk til alle som har sendt oss julekort. Selv om de kom litt sent så er de til stor glede. Vi har nemlig ikke ryddet ut jula enda. Juletreet står på sin plass og julekrybben står fremdeles fremme. Godt at jula varer helt til påske. PS. Håper juleposten fra Dubai også er kommet til Norge.

PS. Hvis noen vil jeg skal fjerne julekortet deres fra bloggen, så ikke nøl med å fortell det!

 

  

 

Leave a Comment