Som jeg tidligere har skrevet er fredagsbrunch et velkjent fenomen her i Dubai. Denne uken tok vi med oss svigerforeldrene mine til Fairmont hotell som ligger på Palmen. Stedet ligger fint til på stranda, og har et flott badeområde. Det finnes flere restauranter, men vi valgte å spise på Flow. Buffeen var helt fantastisk og under kan dere se en liten smakebit av hva vi hadde.

Da jeg bestilte bord ble jeg spurt om det var noen spesiell anledning, og det er det jo alltid. Jeg sa som sant var at jeg og Joakim hadde bursdag for noen uker siden, og at vi skulle feire den sammen med hans foreldre som var på besøk fra Sverige. Hun sa så at vi skulle få en liten overraskelse, og det fikk vi jammen meg. Betjeningen kom med kake og sang, men det var svigermor som fikk den. Hun klarte så vidt å holde seg for å le da de ba henne blåse ut lyset på kaken hvor det stod: «Happy Birthday Ina & Joakim».

 

Noe av det beste med å spise her var den fantastiske desserten. For meg som elsker søtt var dette en drøm. I tillegg var det mye som var glutenfritt, og jeg stod derfor fritt til å frotse. Ettersom et av nyttårsforsettene mine er å ikke spise for mye søtt, så klarte jeg til nøds å holde meg til to serveringer. Det satt derimot veldig hardt! De hadde egen isbar, alle slags kaker, godteri makroner, sjokolademousse og ikke minst en fondue med mørk og lys sjokolade samt vaniljesaus.

    

 

For barna var det egen underholdning, og en tryllekunstner var hovednummeret. Sofia er enda ikke helt bitt av trylleribasillen, men hun fulgte med så godt hun kunne. Hun likte bedre å klemme maskotene og få ansiktsmaling. Dog ville hun ikke bli malt i ansiktet, så hun fikk en figur på hver hånd.

 

 

Alt i alt er Flow på Fairmont det beste stedet vi har hatt fredagsbrunch.

Vi ser fram til enda flere morsomme og gode matopplevelser i 2017.

Under følger noen flere bilder fra brunchen.

 

Leave a Comment