Da var hverdagen tilbake her i Dubai. Joakim har begynt på jobb igjen og Sofia er tilbake på skolen. Jeg har vært hos fysioterapauten mens Micke og Lotta passet Isak. Der var det gode nyheter å hente, ryggen min er mye mer bevegelig enn den har vært på lenge. Hurra!

Som alltid er det ting man ønsker å endre på i livet sitt, og det er lett å si at det nye året er tiden man skal starte på nytt. Det sier jeg ofte, og så klarer jeg det ikke. I år har jeg (som vanlig) bestemt meg for at dette året er det året jeg skal gjennomføre nyttårsforsettene mine. Om jeg skriver dem her, håper og tror jeg det vil bli lettere å holde dem. Det vil i det minste bli synligere for meg selv!

For det sies jo at det hjelper å gi bort godis istedenfor å spise det selv. Derfor er det igjen en konkurranse. I Mandal befinner det seg to premier hjemme hos Tveit. De må i utgangspunktet hentes der, og det er noe som smaker fortreffelig! Vil du vinne dem, så legg igjen minst et nyttårsforsett som kommentar på dette innlegget.

 

 

Mine nyttårforsett for 2017 er:

 1. Spise mindre godteri. Det skal kuttes ned til et minimum, og ønskelig er kun fredager (lørdag i Norge, med tanke på at uken her går fra søndag-lørdag).
 2. Være mer i bevegelse. Jeg har et ønske om å starte på Cross Fit igjen, og har hørt at de skal starte opp Cross Fit trening like ved Sofias skole. Holder på å sjekke dette ut, og satser på at jeg kommer i gang i løpet av januar.
 3. Lage mer middag hjemme, og kutte ned på take-away. I begynnelsen var jeg kjempeflink. Lagde matplaner og fulgte dem ukentlig. Etter mye besøk har det skeiet ut, men jeg holder på med en ny middagsplan og satser på at det skal hjelpe.
 4. Være kreativ med barna. Minst en ettermiddag i uken skal vi produsere noe sammen, enten det bare er tegninger eller bygging med klosser.
 5. Invitere folk på besøk! Bruke tid med gode venner, og kanskje få spilt litt brettspill. Sosialisering er viktig, også for oss voksne.

 

PS. Husk å kommenter med et nyttårsforsett, eller fortell at du ikke har – så er du med i trekningen av en pakke som ligger hjemme hos Tveit.

 

  7 kommentarer

 1. Irene 02/01/2017 at 21:50 Svar

  Trene mere

 2. Barbro Werner 02/01/2017 at 17:29 Svar

  Har ikke noe nyttårsforsett, men jeg ønsker deg lykke til med ditt. Det var tre flott damer i undervannsbildet ditt. Det er ikke så ofte man ser slike bilder så dette syntes jeg var veldig fint. GODT NYTT ÅR 🙂

 3. Nina 02/01/2017 at 11:35 Svar

  Et av mine nyttårsforsetter (som vanlig) utsette mindre, heller gjøre det med engang!! Så får vi se, går ikke så bra;)

 4. Christel 02/01/2017 at 10:38 Svar

  Heii 🙂 jeg har egentlig ingen, men har mål om å bestå skolen, og at tiden skal gå fort til jeg å barna flytter til Larvik ☺

  Om jeg skulle vinne, får jeg ikke hentet 😳 Men prøver meg uansett 😀

  Godt nyttår ❤

 5. Helene Nor 02/01/2017 at 10:34 Svar

  Du klarer det du vil klare, Ina ♡
  Jeg har ingen nyttårsforsetter, men ett ønske om ett bedre år 😉

 6. Nina-helene 02/01/2017 at 10:31 Svar

  Kutte ned på godteri😛 litt for mye av det gode:p

Leave a Comment