Joakim

Joakim er mannen i mitt liv, min klippe, samtalepartner, han som får meg glad, han som får meg til å frese, han som får meg til å le. Sammen har vi gjort mye, og mer skal vi gjøre. Vi tok valget om å flytte fra alt som var nært og kjært, ta med oss barna, og bare bosette oss i en annen verdensdel. Valget tok vi sammen, og jeg er himla stolt over at vi gjorde det. For en opplevelse dette er, og for en tid vi har foran oss.

Tusen takk for alt du gjør for meg og barna. Du jobber nesten døgnet rundt, men gir likevel mye av deg selv når du kommer hjem. Du synger nattasanger på norsk fordi Sofia krever det. Du deler grøten din med det minste matvraket vårt selv om du da ikke får nok frokost selv. Du vasker klær og rydder inn og ut av oppvaskmaskinen. Du fyller bensin på bilen min så jeg skal slippe å stå i kø.

Tusen takk for at du er du. Jeg elsker deg! <3

PS. Julekalenderen er ikke slutt. Den varer helt til 31.12.

 

Leave a Comment