Nina Kakesluker

Og ja, kakesluker er nesten mellomnavnet hennes. Det er få jeg har møtt som kan kose seg med søtt slik som meg, men Nina er en av dem. Hun er en gladfis, hissigpropp og følelesesperson. Hun er utrolig god, og jeg synes det er herlig å ha henne i livet mitt.

Det siste året i Oslo hadde ikke vært det samme uten Nina. Vi møttes ofte, og det var moro å følge Isak og Caspers jevne utvikling. Sofia og Linnea lekte også bra, og det gjorde det enda koseligere å finne på ting.

I juni hadde jeg og Sofia en hel dag sammen med Nina og Linnea i Oslo. Vi koste oss med shopping, middag og VG-lista konsert. Vi storkoste oss med flott musikk og is, og håpte på at Nina skulle få veer.

I sommer fikk Nina enda en liten prins, og vi fikk møte ham da de besøkte oss på sørlandet. Det var stor stas å tilbringe noen dager sammen før vi dro tilbake til Dubai.

Tusen takk for at du er så god Nina. Jeg er glad i deg 🙂

 

 

 

Leave a Comment