Monica

Hej hej Monica, hej på dig Monica! En mer sprudlende, blid og smilende dame skal du lete lenge etter. Selv leta hun lenge etter drømmeprinsen, men jammen meg fant også hun seg en flott svenske. Hun har emigrert til Sverige, og bor i Västerås sammen med Andreas hvor hun jobber som lærer.Jeg ble først kjent med frøken Olsen da jeg begynte å spille på MKs jentelag rundt 1997. Etter det har vi spilt med hverandre på fotballbanen, mot hverandre på håndballbanen og funnet på mye moro. Holumsjenta var eldst i gjengen og den første som kunne handle alkohol, og ikke minst – komme lovlig inn på utestedene.

Du er ei jente jeg setter stor pris på å ha i livet mitt. Hun er tillitsfull, gir mye av seg selv og viser omsorg for alle. Hun har derimot et sterkt konkurranseinstinkt og liker ikke å tape.

 

Leave a Comment