I dag så jeg en fantastisk julekalender på Facebooken til Maria! Den vil jeg kopiere og under følger luker fra og med 1. desember til og med i dag. Den handler om å trekke ut folk du setter pris på og skrive ned noe fint om dem. Jeg har først trukket bokstaver i alfabetet via 1-29 på random.org, og så nummeret personen på den bokstaven er i vennelisten på Facebook 🙂

 

  1. Hanne:
   Hanne møtte jeg for første gang 36 timer etter at vi hadde ankommet Dubai. Vi var på babysvømming, og en høygravid Hanne kom på besøk til Ida for å låne et bæresjal. Vi dro på besøk til dem et par ganger før sommeren, men etter sommeren har vi møttes jevnlig. I tillegg til lille Maya har Hanne og ektemannen Carlos en sønn, Daniel, som er like gammel som Sofia. Jeg like å være i Hannes selskap. Hun er enkel å omgås, sosial og utrolig snill. Vi drar på ladies night, playdates eller bare en lunsj med familien. Jeg er veldig glad for at Hanne og familien er kommet inn i livet vårt.
  2. Cecilie
   Cecilie ble jeg kjent med da vi startet på videregående og kom i samme klasse. Fort fant vi ut av vi var i slekt, og det gjorde det ekstra moro å bli venner. Med årene har vi funnet på mye moro, og siden jeg er født sent på året var det greit at Cecilie er født i februar 🙂 Vi har blant annet vært på jentetur til Bulgaria og på sykkeltur til Løkken. Sistnevnte kan ikke beskrives, og kan ikke forstås av noen som ikke var med. Nå har Cecilie to flotte barn og er giftmed Quang.
  3. Irene
   Mamma er god, mamma er topp! Mamma kunne jeg skrevet en roman om, men jeg skal forholde meg kort. DU er utrolig omtenksom, du setter alltid andre før deg selv, du gir av deg selv, du sprer glede, du er omsorgsfull, du er gavmild, du er en god lytter, du kommer med gode råd, du støtter meg alltid, og jeg kunne holdt på i en evighet <3
  4. Siri
   Siri ble jeg kjent med da hun begynte på MK. Vi var noen få som ikke hadde spilt sammen med Ime-gjengen hele tiden, og vi kom derfor lett i snakk. Siri er alltid i godt humør og sprer masse glede rundt seg! Og er det Merete med eller uten h? 🙂
  5. Ann Sofie
   Hva skal jeg si om denne utvandrede nordmannen? Hun er en herlig skapning som jeg setter stor pris på. Vi har hatt lange samtaler til alle døgnets tider om alle tenkelige og utenkelige temaer. Ann-Sofie og jeg har fulgt hverandre på nettet i 10 år, men har aldri møttes. Jeg ser derfor veldig fram til å treffe deg!
  6. Agnes
   Agnes er et kapittel for seg selv. Energisk, sprudlende og med altfor mange jern i ilden på en gang. Agnes tok utfordringen på strak arm og sang en overraskelses sang fra meg til Joakim i bryllupet vårt. Livet i Haugesund hadde ikke vært det samme uten deg Agnes, og jeg ser fram til du kommer på besøk til oss her nede!
  7. Jennifer
   How can I describe you? You are good and kind, caring, and you never say no. You help out – no matter what, and I can really rely on you! I am delighted that we have become friends!
  8. Kine
   Lillesøster. Bestevenn. Unike samtalepartner. Du er et av de menneskene jeg setter mest pris på i hele verden! Tusen takk for at du alltid stiller opp for meg!Selv om det kan være vanskelig å koke poteter, eller lage knekk – så er jeg veldig glad i deg!

 

Leave a Comment