Vel, det var min situasjon forrige uke. Heldigvis hadde jeg Marius på besøk, men stakkaren er vel nå skremt fra å få egne barn. Det hele startet med at Isak ble syk for et par uker siden, og han har aldri helt blitt frisk igjen. Ungene begynte med den velkjente gjøende hosten med få dagers mellomrom, og det var ingen tvil om at den falske kruppen hadde fulgt etter oss ned til Dubai. Det er flere måneder siden de hadde vært plaget, så det var utrolig kjedelig at de også fikk det her. Med på lasset fulgte feber, snørrete nese og ekstremt lite søvn. I løpet av fire døgn sov jeg 10 timer, og var på randen av sammenbrudd da Joakim kom hjem igjen. Heldigvis hadde vi flotte naboer og en god kompis som stilte opp.

Lørdag var vi som skrevet tidligere i Aquaventure, og på kvelden hadde Sofia nesten 40 i feber. Da ble det enda en dag hjemme fra skolen for henne. Jeg fikk også feber natt til søndag, og da jeg våknet søndag morgen kunne jeg ikke svelge og stemmen var nesten borte. Etter et par timers søvn hvor Alex og Jennie tok seg av ungene, var jeg pigg nok til å komme gjennom dagen.

I dag gikk Sofia på skolen, men da hadde hun ikke vært der på en uke. Det var stor gjensynsglede da hun kom inn i klasserommet, og alle skulle klemmes. Ekstra stas var det at hun fikk en ny bursdagsinvitasjon. Denne faller på en dag hvor vi allerede skal i bursdag, men siden de her nede ofte starter tidlig på morgenen vil hun få med seg begge to.

I morgen er det feiringen av UAEs nasjonaldag. I år fyller UAE 45 år, og alle butikkene har i ukesvis vært proppet med alt mulig dill man kan pynte med. Jeg dro innom Lulu Hypermarked i dag og kjøpte kjole og flagg til Sofia. Der var det kaos. Folk slengte klær rundt seg for å finne riktig størrelse. Jeg fant heldigvis en servicevennlig butikkansatt som hjalp meg å finne Sofias størrelse uten at jeg måtte dra med meg Isak inn i kaoset.

Da er det tid for å legge seg her i araberland. Sofias matpakke må lages og så er det forhåpentligvis noen timers søvn før det igjen er duket for en ny dag som gressenke her i Dubai.

uae-national-day-45

Leave a Comment