I dag fikk vi oppleve Dubai på en helt ny måte. Marius ønsket å prøve ut en av båtene som går her, og jeg og ungene ble med. Det ble en morsom opplevelse for oss alle, om man ikke regner med de siste minuttene. For da var minstemann så trøtt, sulten og lei at jeg måtte holde ham på fanget mot hans vilje. Alle ombord fikk høre hans stemmeprakt, og det skal i det minste ikke stå på at han ikke har egen vilje!

Vi startet med lunsj på Bistro des Art hvor Marius tok et glass Marius. Av en eller annen grunn var det for tidlig å servere rød Marius, men han fikk en hvit Marius. Begge ungene sov til vi var ferdige med å spise. Jeg bestilte take away til dem, men det var bortkastet. De ville knapt smake på maten. Isak nøyde seg med en smoothie og Sofia med et par kjøttboller.

img_9746 img_9747 img_9748

Båten gikk fra Marinaen, forbi Palmen og bort til Seilet hvor den snudde. På veien fikk vi se en liten øy, tilhørende sønnen til kongen. Den var helt fantastisk. Flotte bygninger, strender, lekeområder og ikke minst noen lekre båter som lå fortøyd til bryggene.

img_9752 img_9756 img_9773 img_9754

Like utenfor marinaen lå det også en flott båt. Denne var som et mini cruiseskip! Sofia tror at det er Marius sin, og lurer på når vi skal ut i den for å fiske.

img_9758 img_9759 img_9769

Selve turen tok ca en time, og bare litt lenger tid hadde vært for lenge for begge barna. De hadde både toaletter og kiosk ombord, men vi kjøpte med litt (av erfaring), for å kunne bestikke dem om det skulle være nødvendig.

På veien hjem sovnet utrolig nok ingen av dem, men Sofia ville høre på barnemusikk hele veien. Da spillelisten startet for tredje gang så jeg på Marius at det var på tide å bytte musikksjanger, så vi gikk fra «Lille Petter Edderkopp» til «Kaptein Sabeltann».

img_9755

Leave a Comment