På onsdag fikk jeg en mail hvor overskriften var «CONGRATULATIONS YOU HAVE WON TWO TICKETS». Haha, tenkte jeg. De lurer ikke meg! Så gikk jeg inn på Facebook og så at jeg var tagget i et innlegg på en side fra Dubai, «Dubai Fringe». Det navnet kjente jeg igjen, der hadde jeg deltatt i en konkurranse om å vinne billetter til «Sleeping Beauty» eller Tornerose som fortellingen heter på norsk. Jammen meg hadde jeg ikke vunnet, til tross for at jeg trodde det hele var et av utallige svindelforsøk som popper inn på mailen. Dubai Fringe skriver følgende om seg selv: The Dubai Fringe serves as a platform for nurturing and promoting local, regional, and international aspiring artists/talent thus creating a talent pool that supports the growth of the performing arts industry of the region in general and Dubai in particular. The Dubai Fringe is premiering its shows at one of Dubai’s finest venues, the Meyana Auditorium of the Jumeirah Beach Hotel. På norsk kan man si at det er et firma som støtter artister innenfor scenekunst for å utvikle industrien i området. De har showene sine på en av Dubais fineste arenaer, Meyana Auditorium på Jumeirah Beach Hotel.

img_9655 img_9656 img_9657 img_9667 img_9672 img_9682

Og dit dro Sofia og jeg i ettermiddag. Jeg vet ikke hvor mange ganger hun hadde spurt om når vi skulle dra, før vi faktisk skulle dra. Hun var superklar. Det var jeg også, både til show – men hovedsakelig til å tilbringe litt egentid sammen med den største trollungen. Hun fikk derfor velge seg det hun ønsket i kiosken, og med en kiosk hvor utvalget var ekstremt dårlig – så valgte hun noe av alt! Muffins, is, popcorn og brus!

Jeg hadde fått for meg at det var en teaterforestilling, men det var mer en danseforestilling. Sofia (og jeg) var meget imponert over noen av danserne, og en av dem var bedre enn både mamma og pappa. Tenk det du Joakim! Matdansen din er ikke bra nok lenger. Hun vil også begynne på dansing nå, så vi får se hva tiden bringer.

Forestillingen varte i underkant av en time, og Sofia levde seg veldig inn i historien selv om fortellerstemmene var på engelsk, Hun forstår såpass mye nå at jeg og Joakim ikke kan bruke det til hverandre når vi ikke vil at hun skal forstå.. Kjipt!

Leave a Comment