og den heksa var den fineste og skumleste heksa jeg noen gang hadde sett. Hun hadde nettopp fylt fire år, og var veldig opptatt av hvorfor hun skulle ha disse fine klærne på seg på skolen. Ved ankomst på skolen møtte vi en skummel heks, og en forferdelig samling av skumle damer i resepsjonen (se bildet). Den skumle heksen var bare rektor, Mrs. Steed (Nummer 2 fra høyre på det siste bildet) som hadde kledd seg ut.
14882311_1868883260006904_4242919410636232352_o

15003422_1868885050006725_3082476682478212282_o

Alle små og store på Ranches Primary var denne dagen utkledd, og barna slapp å bruke uniform. Sofia synes det var herlig. Etter skoletid arrangerte Ranches Parent Association «Trick or treat» for alle elevene. Hver klasse hadde ansvar for en stasjon, og ungene fikk godteri på nesten alle stasjonene. Sofias klasse hadde en stasjon hvor barna skulle sette edderkoppen fast i spindelsvevet. Det ble solgt kaker og drikke, og kakebordet var helt utrolig stort. Det kunne nesten sammenlignes med et kakebord på sørlandet / sunnmøre. Foreldrene hadde bidratt med kakene, noen lagde selv og andre kjøpte. Prisen skulle man bestemme selv, og heldigvis var de fleste ærlige nok og betalte.

img_9642 img_9643

img_9644 img_9645

Jeg er foreldrekontakt sammen med Jennifer, og vi brukte i overkant av en time på å pynte ferdig. Noen brukte nærmere 2,5 time, og ble ferdig i det dørene ble åpnet for over 250 spente barn og deres foresatte. Heldigvis hadde Jennifer med seg både mannen Kevin og moren sin, så de tok med seg både Fergus og Sofia rundt på de ulike stasjonene. Hun gikk også en del samme med Amber og moren hennes. Amber går i Sofias klasse, og kommer opprinnelig fra Sør Afrika. Stakkars Isak måte holde ut med sin mor hele tiden, men han var ganske så fornøyd når han fikk smake litt godteri.

img_9133 img_9138  img_9167img_9164

Da vi kom hjem fra skolen var det bare å få i seg litt mat før vi dro ut i området vi bor i for å gå «Trick or Treat». Først gikk jeg, Sofia og Isak sammen med noen andre barn og da de var slitne dro vi hjem. Når Joakim så kom hjem la han Isak og jeg og Sofia gikk ut igjen. Vi var da innom et par hus før hun sa «nå vil jeg ikke ha mer godteri», og vi dro hjem.

I år lagde jeg mitt første utskjærte gresskar, og det ble i det minste veldig personlig preg på det.

img_9170

 

Lørdagen før Halloween ble det arrangert «Trick or Treat» for alle beboerne i Arabian Ranches. Arrangementet fant sted på golfbanen, og det var helt utrolig mye folk. På veien inn møtte vi Hanne, Carlos, Daniel og Maya.

 

img_9111 img_9112

Etter å ha mistet dem i folkemengden satte vi oss ned for at ungene skulle få leke. Jeg gikk for å kjøpe drikke og is.. Etter en stund fikk jeg denne meldingen, og jeg må si at jeg for første gang nøt å stå i lang kø.

img_9117

Leave a Comment