.. så endte gårsdagen på sykehuset. Det kom derfor ingen innlegg i går. Isak har vært slappere enn normalt den siste uke. Snørrete med hoste, men med god allmentilstand. I forrige uke fant han ut at han ikke ville spise annet enn smoothie og ting som var flytende. Vi konkluderte da med vondt i halsen, og bestemte oss for å se det an. Mandag ville han ikke ha smoothie en gang, og tirsdag nektet han is! Da bestemte vi oss for å ta ham til legen. Her nede fungerer det slik at man drar til akuttmottaket og får deretter snakke med en lege. Etter litt fram og tilbake endte jeg opp med å kjøre til Dubai City Hospital. I følge sjefen til Joakim skulle dette være et av de beste, det mente også en venninne av Katriona.

img_9546

Da vi kom dit kom vi raskt inn til sykepleier, men vi ble sittende lenge på et undersøkelsesrom før det kom en lege. Dessverre synes jeg ikke behandlingen vi fikk var optimal. Hun mente han så frisk ut og ville sende oss hjem til tross for at han ikke hadde spist på flere dager eller drukket mer enn 150 ml det siste døgnet. De tok noen prøver, og hun kunne se at han både var rød i ørene og i halsen. Da de skulle ta blodprøve mente sykepleieren at de burde gi ham drypp, og legen gikk med på det. Isak var kjempeflink og lå med drypp i nesten to timer. Han sov stort sett hele tiden, heldigvis.

Da han hadde fått dryppet kom legen tilbake og sa at blodprøvene han tok var fine. Hun skrev også ut en resept til oss, på næringsdrikker og saltvannsspray. Vi hentet ut resepten på sykehusapoteket, og kjørte hjem. Det var overraskende mye trafikk på veiene, men Dubai er jo en by som aldri sover.

img_9552            img_9566

    2 kommentarer

  1. Elin 16/11/2016 at 12:56 Svar

    God bedring. ❤️

Leave a Comment