Både Isak og Sofia stivnet av skrekk da en skremmende dinosaur plutselig kom gående langs veien og tydelig viste tegn på at den skulle inn i hagen. Heldigvis hjalp det at den var i bånd, og Sofia ble roligere da vi sa det var en mann som var inni den.

Denne store skapelsen var en overraskelse i bursdagen til Fergus, en av Sofias beste venner. Det har blitt mye bursdagssnakk i det siste, men det er det vi har hatt på timeplanen. Mamasaurus Jennifer og papasaurus Kevin hadde laget i stand et flott selskap, selv om jeg tror at mamasaurusen hadde holdt det meste stramt i tøylene.

Selskapet startet allerede kl. 9 på morgenen og ungene fikk mange oppgaver å jobbe med. De måtte knuse isegg for å få ut dinosaurer, grave i sand etter dinosaurskjelett og få hull på et dinosauregg for å få ut godteri og gaver. Begge våre unger var i ekstase. Jeg hadde pyntet Isak opp i en lys selebukse, men det var ikke et sjakktrekk da den var full av søle da vi dro hjem. Heldigvis gikk det bort i vask!

img_9106 img_9107 img_9099 img_9082

Det ble servert en nydelig kake, og omtenksom som Jennifer er, så hadde hun bestilt den glutenfri så jeg skulle få smake. Jeg bestilte ikke en gang Sofias kake glutenfri 😉

img_9098  img_9097  img_9100

Denne gangen har jeg valgt å legge ut filmer for å illustrere framfor å bruke så mange ord. Gi meg gjerne en tilbakemelding på hva dere synes om det.

Leave a Comment