.. er et kjent fenomen her i Dubai. Utestedene lokker med billige priser på alkohol for damer for å dra et større klientell. Ofte får man et antall drinker også gratis. Jeg har vært på en ladies night med de norske jentene i marinaen. Det var en fantastisk festlig kveld, men dager derpå var ikke like moro.

img_9396 img_9401 img_9395

I går var jeg på ladies night på Maison Mathis som ligger på golfklubben her i Arabian Ranches. Det er en restaurant med utsikt over golfbanen som i utgangspunktet serverer belgisk mat. Her får man også servert svinekjøtt, noe få steder her nede serverer. Gårsdagen ble tilbragt sammen med Katriona, Ami og Amis mor, Teri. Mye latter og god drikke i et trivelig selskap. Jeg sa jeg skulle skrive et innlegg om besøket på bloggen, så jeg er spent på hva google translate forteller dem når de skal lese denne teksten.

img_9406 img_9408img_9405

 

Google Translate er min gode venn i nøden her i Dubai. Ofte så finner jeg ikke ord, og da er det godt å kunne slå dem opp og så kunne fortsette samtalen. Et av ordene jeg stadig glemmer er luftfuktighet, så jeg burde snart ha lært at det heter humidity. Andre ganger må jeg slå opp ord folk bruker fordi jeg forstår konteksten i hva de sier/skrive, men ikke alle ordene. Jeg synes selv både at min muntlige og skriftlige engelsk har utviklet seg bra de siste månedene. Det er vanskelig å la være å oversette direkte i hodet fra norsk, men det er en vanesak. Joakim har et meget bra språk, men det er han også avhengig av i jobben sin. Katriona mente til og med at han kunne tas for å være amerikansk.

Når det gjelder amerikanere så vurderte jeg å skrive litt om valgresultatet som kom i går, men jeg har bestemt meg for å la mannen få en sjanse. Han skal tross alt ikke styre landet alene, og når det er slik stemmene ble så er det ikke noe man kan gjøre noe med. Ikke at en nordmann heller kunne gjort det i utgangspunktet.

Leave a Comment