Jeg er så heldig å ha en bestevenn i min kjære søster. Hun er en flott ung dame som jeg setter stor pris på. Hun har vokst på seg bein i nesa, men har fremdeles like stort vinnerinstinkt og temperament som da vi var små. Det var en stor glede å kunne huse henne og min kjære nevø Alexander på to år i midten av oktober. De reiste ned sammen med mamma og pappa og vi hadde noen flotte uker sammen.

Vi spilte tennis, shoppet og badet. Herlig! Før de kom ned var planen å dra ut på Ladies night, men da dagen kom og vi skulle ut følte ikke Kine seg bra. Vi utsatte det (heldigvis), for dagen etter fylte Sofia 4 år og hele klassen kom på besøk.

For å få litt alene tid dro vi en kveld på Dubai Mall. Da vi satt i bilen spurte jeg hvilken av kjøpesentrene hun ville på. Dubai Mall eller Mall of The Emirates. Hun svarte da Dubai Mall, og jeg kjørte dit. Da vi kom utenfor senteret kommer det fra henne: – Det var jo ikke hit jeg ville! *panneklask*. Vi hadde likevel en koselig kveld, og dro ikke hjem før de stengte ved midnatt. Dagen etter var det derimot tøft å stå opp. Begges kjære små har dessverre fått en indre klokke som sier at det er morgen før fuglene fiser!

img_8874

Før de reiste hjem fikk vi til en middag ute. Denne kvelden var det jeg som ikke følte meg vel, men jeg insisterte på at vi skulle dra. Turen gikk til restauranten Asia Asia som ligger på Pier 7 i Dubai Marina. Her har de nydelig mat, og en flott utsikt. Dessverre klarte jeg ikke å nyte maten så mye som ønsket da jeg kjente at feberen begynte å sette seg i kroppen. Til tross for at vi satt ute i nærmere 38 varmegrader frøs jeg og måtte inn å varme meg ved å vaske hendene i varmt vann. Det var dog herlig å få litt mer alenetid, så jeg er glad for at vi dro. Da vi kom hjem målte jeg feberen til over 39, så neste dag ble tilbragt med mye soving.

Leave a Comment