Her nede kjører bilene fort. Veldig fort. Og det er ofte de kjører utenfor oppmerkede linjer, så det å stille seg i veikanten er langt fra trygt, selv om nødblinken er på. I dag hadde det seg slik at jeg ikke hadde noe valg, og måtte kjøre inn til siden langs Umm Suqeim Street. Årsaken var at Isak hylte. Det var ikke den typen hyling hvor han bare var sint og ikke ville sitte i bilen mer. Det var en sår hyling hvor jeg tydelig hørte at han hadde vondt.

img_9346

Jeg kom meg godt ut i veikanten, gikk ut av bilen og bak for å sjekke ham. Det var som jeg fryktet. En full bleie. Jaja tenkte jeg, og tok ham ut av setet, la ham i passasjersetet foran og skiftet. Stakkaren hadde hatt vondt i magen, og etter at bleie nummer to var skiftet sovnet ham godt i bilen igjen.

img_9343

Han sov så hele veien til Sjømannskirken, og sov videre inne etter at jeg hadde lagt ham i vogna. Godt at gutten i hvert fall har sovehjerte på dagtid. I dag var det «Stor og Liten», altså babysang, på Sjømannskirken. Elisabeth ledet an med både norske og svenske sanger – og Isaks store favoritter er «Bjørnen sover» og «Oppe på fjellet», for da kan han si «BØ!». Sangstunden ble etterfulgt av en koselig lunsj før vi satte oss i bilen hjemover. Isak sovnet igjen, og han sover enda – over en time etter at vi kom hjem. Nå må jeg dessverre ta ham med meg i bilen igjen fordi vi skal hente Sofia på skolen.

img_9349

Hun var ikke helt fornøyd med å skulle på skolen i dag, men jeg håper hun har hatt en fin dag. De skulle ta portrettbilder og klassebilde, og vi fikk klare instrukser på at alle jenter måtte sette opp håret. Sofia er ikke spesielt glad i å ha noe i håret, så det ble en kamp om å få i noen spenner og en hårbøyle. Denne gangen vant jeg!

Leave a Comment