Vel, jeg kan ikke si at jeg har veldig lyst til å rekke opp hånda! Dagen i dag har vært strålende. Vi har vært på stranda,og flere ganger i timen har det kommet inn meldinger på Snapchat med flotte bilder av vintervær. Ingunn sendte en film fra Ellingsrud hvor hun gikk med høye steg i snøen. Tenk hadde vi ikke vært her, så hadde det vært oss som måtte ut å fryse.

Men enn så lenge tenker jeg at heldigvis er vi her. Sofia har vært på både Splash Pad og sklidd i en stor vannsklie på stranda. Hun er supertøff! Jeg tok den sammen med henne første gangen, og jeg tror jeg var mer redd enn henne.

img_9310 img_9309 img_9304 img_9308 img_9306 img_9303

Den siste uken har egentlig vært ganske travel. Bursdager, skole, svømming og lek. Det høres jo helt forferdelig ut. Jeg har til og med fått slappet av ved bassengkanten mens Isak sov formiddagsluren i skyggen. Bare synd han våknet for tidlig av et godt voksent par (les: gammelt par i midten av 50-årene) som trodde de var 15-20 og hylte og lo mens de tok bomba ut i vannet. Jeg skal innrømme at det var fryktelig festlig å se på dem, men det var utrolig kjipt å ikke få slappe av alene lenger. Isak er nemlig ikke så glad i å se på når andre bader. Han vil, forståelig nok, helst være i vannet selv hele tiden. De som følger meg på snapchat (legg meg gjerne til: inahjortland), har kunnet se hvor sint han blir når Sofia er på svømming. Tenk for en tortur det er å sitte i 30 minutter og se din søster gjøre det du aller helst vil gjøre selv.

Ellers har vi vært på Miniorane denne uken. Det er et ukentlig opplegg for barn mellom 3 og 7 år i regi av Sjømannskirken. Sofia synes det er veldig morsomt, men det er dessverre veldig få norske der. Av den grunn er det ekstra koselig at det annenhver uke arrangeres Norskgruppen. Her treffes norske barn for å leke og for å holde det norske språket vedlike. Det er også godt for oss norske mødre å kunne snakke sammen.

Leave a Comment