.. er det ikke rart ungene hyler av glede! Hurra for Ben 4 år! I dag har vi vært hjemme hos familien Marshall og feiret fireårsdagen til Ben. Han er ekstremt opptatt av anleggsmaskiner, og hadde selvfølgelig «construction working» som tema. Sofia fikk selv være med velge ut hva hun ville gi ham i gave. Hun valgte selvsagt en anleggsmaskin, noe som heldigvis falt i god jord hos bursdagsbarnet.

img_9268

Katriona hadde stelt i stand et fantastisk selskap med utallige aktiviteter. Ungene hadde masse å gjøre og aktiviserte seg selv hele selskapet. Hun hadde laget bokser med farget ris hvor bilene kunne kjøre bort og lage nye hauger med ris, et kontor av pappesker som barna skulle male selv, en balje med gelekuler/vannperler som de kunne klemme og kjenne på og en sandkasse full av lastebiler og anleggsmaskiner. Hurra for god kreativitet! Dette var det som falt best i smak hos våre to små, men det var minst fire andre aktiviteter. En innebar barberskum farget med glitter.. Isak fant det, koste seg – og så ikke ut etterpå. Glemte dessverre å ta bilde av den lille nissen med skjegg.

img_9270

Med hjemmelaget pizza grillet på steinplate (og egen glutenfri til meg!), godteri og en flott sjokoladekake satte de en høy standard på selskapene her nede. Godt det er lenge til neste gang vi skal ha selskap. Det tok tid å få med seg trollungene hjem, for det var jo så mye morsomt å leke med. Nå er Sofias største ønske en trampoline, for Ben hadde fått sin opp i hagen igjen. Vi får se om vi klarer å finne en brukt en på dubizzle og fortelle nissen at den finnes der. Nyprisen på trampoliner her nede er så ekstrem at jeg ikke er interessert i betale så mye for noe vi ikke kan ta med oss til Norge.

img_9261

 

Leave a Comment