Vel, da var det gjort. Passet mitt er stemplet og jeg er ikke det selvstendige individet Ina lenger. Jeg er Ina, husfrue og sponsorobjekt til Joakim. Jeg får ikke ha eget bankkort, og mobilabonnementet får ikke stå i mitt navn. Når jeg drar kortet får Joakim melding om sum og sted, snakk om å kunne følge med på hva husfruen bruker penger på!

 

Melding

Så var klagingen over.

Været er nydelig. Temperaturen fantastisk. Dagene går fort, og vi nyter dem alle. I begynnelsen av oktober fikk vi besøk av mine foreldre, min søster og min nevø. Det var stor stas både for store og små! Vi tok dem med på flere severdigheter, men de to jeg ønsker å trekke frem er Burj Khalifa og Dubai Fountain. Førstnevnte ble av mamma omtalt som verden høyeste hus, og hun har jo for så vidt rett i det. Det er verdens høyeste skyskraper med totalt 160 etasjer, og en lende på 828 meter. Det er knappe 20 meter kortere enn Kirkeheitunnelen, tunnelen i Mandal. Samt at det er samme avstand som det er mellom Stortinget og Slottet. Tenk om Oslo hadde hatt et slikt ruvende bygg midt mellom alle bygårdene?

Burj Khalifa

Sofia trives på skolen, men det fortjener et eget innlegg. Besøket fra Mandal fortjener egne innlegg, i flertall. Sofia som har begynt på svømming fortjener eget innlegg. Sofia 4 år fortjener et eget innlegg. Nå som skrivelysten ser ut til å være tilbake vil innleggene forhåpentligvis komme til å bli publisert oftere. Det skjer mye her nede, så ulike emner å skrive om er ikke vanskelig å komme opp med. Problemet har vært å finne lysten til å sitte foran dataen og skrive. Kommenter gjerne med spørsmål om du har – så skal jeg svare så godt jeg kan. Det er moro å få tilbakemeldinger, som igjen kanskje gir mer skrivelyst.

Leave a Comment