Når sommer inntar Dubai og gradestokken kryper over 40 grader er det godt at det finnes mange steder å leke innendørs. Spesielt godt er det når man bor i en hotelleilighet og knapt har leker til ungene i hus. De er som Sofia sier «- På en båt midt på sjøen, langt, langt borte. De kommer når jeg skal flytte til det nye huset mitt!»

Vi har besøkt Fun City sammen med Maria og Milo og Christina og Frank flere ganger. Det ligger på IBN Battuta Mall, og er en kombinert innendørs arkade- og lekepark.

Innerst i parken er det et avlukket lekeområde. Her har de ballrom, rutsjebaner og klatremuligheter i fleng. Både Sofia og Isak er høyt og lavt hele tiden. For å få leke må man ha på seg sokker. Ungene har ikke hatt på seg sokker siden vi dro fra Norge, og Isak kunne ikke forstå hva det var jeg dro på føttene hans. Christina og Maria hadde en fantastisk plan om hvordan ikke få ungene til å ville bruke så mye på arkademaskinene. La dem sitte på uten å aktivere dem! Det funket veldig godt, helt til en dame satte en gutt oppi en bil sammen med Isak og aktiverte den.

Jeg og Sofia har inngått en avtale om at hun får prøve en karusell/maskin hver gang. Hun foretrekker en «Hello Kitty» karusell hvor hun sitter i en stol og går rundt og rundt. Ellers så ønsker hun å prøve de ulike spillmaskinene, så jeg tenker vi skal prøve dem når vi skal på Liseberg i sommer. På maskinene vinner man ikke ting, men man vinner kuponger som man kan veksle inn i gevinster. Noen gikk rundt med fulle bæreposer, ville kanskje vært rimeligere å bare kjøpe tingene ungene ville vinne? Uansett er dette et sted vi gjerne drar tilbake til.

 

 

Leave a Comment