Jeg og ungene har nå vært sammen med Joakim i fire uker, og det er på tide å dra tilbake til Norge. Vi skal nå tilbringe over to måneder i Norge før vi så flytter ned til Dubai til høsten. Det har vært noen flotte uker her, og vi har for første gang hatt ferie sammen alle fire. Vi har kost oss hver eneste dag med bading, is og mye lek. Det å bo på hotell over så lang tid kan være ganske kaotisk i seg selv, men med to små er det ikke mindre ting å holde styr på.

De tre første ukene bodde vi på et hotell som het Avari. Det var et helt greit hotell med basseng på taket. Betjeningen var meget trivelig og jeg ble veldig overrasket første dagen jeg kom tilbake på rommet og oppvasken var tatt. For en uke siden byttet vi hotell og fikk en litt større leilighet. Nå bor vi ca 500 meter fra det forrige hotelle på et hotell som heter Ivory. Her har de også basseng på taket, men de har i tillegg et barnebasseng og et boblebad. Vi har bestilt med frokost, og det er en sann glede å kunne spise frokost sammen. Joakim går på jobb rundt 7:30 hver dag, mens vi utforsker byen alene. Jeg har, etter egen mening, blitt ganske så flink til å finne fram. Dessverre er det slik at om man kjører feil i Dubai, ja da har man gjort det store – og feil, ja det kjører man stort sett daglig. Dette er en så stor del av dagene her nede at jeg er i gang med et eget innlegg om det å kjøre bil her.

Nå som huset i Oslo er solgt skal det bli deilig å flytte hjem. Hjem er og blir i Mandal, selv om jeg ikke har bodd der siden 2004. I den kommende tiden skal jeg og ungene bo hos mamma og pappa på Vestnes. Det kan bli utfordrende å være «alene» med dem, men heldigvis kan vi kommunisere med Joakim på Skype. Jeg tror det vil bli verst for han som er igjen her alene.

Hjemreisebillettene er bestilt og vi drar med KLM via Amsterdam til Kristiansand natt til lørdag 11. juni. Det skal bli godt å få litt normale rutiner og ordentlig god mat!

 

Leave a Comment