Etter fire uker klarte vi endelig å få surret oss ned på stranden, og for en opplevelse. Her nede skal vi virkelig trives! I etterkant er vi blitt fortalt at vi ikke besøkte den fineste av de offentlige strendene, så jeg gleder meg til å se hva den fineste har å tilby. Vi dro på Jumeirah Beach Residens, JBR Beach, og der var det en stor lekeplass for barna, og selvsagt var det lagt tak over slik at den lå i skyggen. Det var et stort område med gress før sanden kom, og her kunne man enkelt komme til med vognen. Vi satte oss under en palme slik at Isak kunne sove i skyggen. Han sov under hele besøket på stranden.

IMG_6523

Jeg og Sofia startet med en dukkert. Hun løp alt hun kunne nedover sanden og hoppet ut i bølgene. Vannet var godt og varmt, men likevel kjølende mot den sterke sola. Nøyaktig slik det skal være. Vi badet lenge, og Sofia svømte rundt med armringene. Hun er blitt veldig trygg i vannet de siste fire ukene, og fra å knapt ville ha vann i håret hopper hun nå rett uti så fort hun får sjansen. Herlig! Etter å ha badet hver dag er det kanskje ikke så rart, men det er fantastisk å følge med på.

Da vi var ferdig med å bade gikk Joakim og Sofia for å leke. Latteren hennes er lett gjenkjennelig, og utrolig god å høre på. Hun testet alt de hadde av leker, og var helt i ekstase. Bilen hadde vi parkert i et nytt parkeringshus som er bygget under strandpromenaden. Langs stranda ligger det mange hotell og restauranter – så vi skal absolutt teste dem ut når vi er tilbake etter sommeren. Etter en drøy time følte vi oss ferdig, og dro videre for å møte en svensk familie vi har blitt kjent med. De kommer fra Västerås, samme byen som min gode venninne Monica har flyttet til.

Etter tips fra både Ida og Kristin skal vi teste ut Kite beach neste gang. Etter et kjapt googlesøk, så må jeg si at jeg gleder meg!

Leave a Comment