I dag er den store dagen! Verdens beste godgutt, lillebror, sjarmtroll, rampegutt og klatremus fyller 1 år! Føler ikke det er lenge siden jeg vagget rundt på Strømmen Storsenter i superform, lite vitende om at jeg under et døgn senere skulle være tobarnsmor. Isak kom i en susende fart, til stor glede for oss alle! I et år har han nå gledet oss daglig med sitt gode humør og mange sprell. Lang var da han kom med sine 53 cm, og han er ikke en kort liten mann nå heller. 85 cm fra topp til tå!

IMG_6466Dagen i dag startet med at Kristin hadde lokket ho mor med på boksing. Det var enda morsommere enn jeg hadde trodd, og det ble enda bedre da jeg så at ungene også hadde kost seg. Treningen foregikk på Kids HQ i Al Barsha, og det var Urban Energy Fitness som stod for treningen. De har nemlig et konsept for mødre som vil komme i form. Dette vil jeg skrive et eget innlegg om senere når jeg har fått prøvd det litt mer ut.

Etter treningen dro vi hjem for å dusje og kle oss til lunsj med Kristin. Som vanlig tok ting lang tid, men vi rakk en liten samtale med mormor og bepp-bepp som fikk sunget litt for bursdagsbarnet. Lunsjen hadde vi på Cheesekakefactory og Kristin hadde fått bord med utsikt til SkiDubai. Det var utrolig festlig å sitte å kikke på alle de som trolig opplevde «snø» for første gang. Maten smakte nydelig, og selskapet var meget trivelig. Isak og Sofia byttet på å sove, så var en ganske rolig stund.

Ettermiddagen tilbragte vi på «minorane» på Sjømannskirken. Det er en gruppe barn i alderen 3-5 som har organisert leking. I dag fullførte vi Noahs ark som vi startet på forrige uke. Ungene storkoste seg! Til middag ble det servert pølser i brød, og begge barna spiste is til dessert. Sofia valgte seg en kroneis, og Isak spiste opp det storesøster ikke orket å spise. Under måltidet fikk Isak både det norske og svenske flagget på bordet, og vi avsluttet spisestunden med å synge «Ja må han leva» og et fyrfaldigt hurra for Isak.

 

Leave a Comment