17. mai i Dubai var en fin opplevelse. Vi startet dagen med å kjøre oss bort etter at en av hotellets ansatte plottet inn på gpsen for meg. Fant til slutt fram til høyblokken, bare 2 timer forsinket. Vi var på playdate i 37. etasje i marinaen. For en utsikt! Selv kunne jeg ikke tenkt meg å bo i leilighet, men ser absolutt fordelen ved å bo så sentralt som de gjorde.

Høybygg Dubai

37. etasje

På ettermiddagen dro vi til Sjømannskirken for å feire 17. mai. Det var et åpent arrangement som kostet 70 dhm pr person, men vi betalte ikke for barna siden de er så små. Sjømannskirken ligger på andre siden av byen, og vi plukket opp Joakim på  veien. Her serverte de pølser, lapskaus, kaker, brus, is og mye mer. Der var 17. mai-tog, sanger, taler og lotteri. Det ble også arrangert leker for barna, og Joakim viste seg fra en sporty side og stilte opp som blink på den ene posten.

 

Leave a Comment