Hvert år arrangerer Sjømannskirken i Dubai julemarked hvor det selges juletrepynt, juledekorasjoner, pepperkakedeig, lussekatter, og diverse skandinaviske varer. Gjennom hele året samles en gjeng med damer en dag hver for å ha juleverksted. Her lager de alle tingene som blir solgt på julemarkedet. Det er alt fra kameler, til engler, puter med Dubai skyline og julestrømper. Jeg er meget godt fornøyd med puten jeg kjøpte.

  

I år dro jeg sammen med Sofia, mens Joakim var hjemme sammen med Isak, Alexander, Jennie og Marius. De tre sistnevnte skulle på ørkensafari på kvelden, og ble av den grunn ikke med. Vi koste oss masse, med nissegrøt og rød saft, juleverksted og besøk av nissen.

   

Sofia ble veldig skeptisk da nissen kom, for hun lurte på hvordan han hadde kommet seg fra Norge til Dubai. Til slutt turte hun å besøke ham, og hun fortalte gledelig hva hun ønsket seg til jul. Hun var meget fornøyd da hun gikk ut fra nissehuset med en godtepose.

De hadde både lotteri og auksjon på julemarkedet. Mange nordiske bedrifter hadde gitt gaver, og premiene var flotte. Norsk og svensk julegodteri var blant det mange ønsket seg. Dette kunne man uansett kjøpe med seg fra Nordic Corner, men det er jo alltid moro å prøve å vinne.

Jeg kjøpte med meg to bokser fiskeboller hjem. Ungene elsker det og Joakim hater det. Flaks for oss at han ofte jobber så sent at vi spiser lenge før han kommer hjem. Prisen derimot er skyhøy, så fiskeboller står alltid på ønskelisten når vi får besøk fra Norge.

Vi kjøpte to flotte julestrømper. De var det Lena som hadde laget. Først kjøpte jeg bare en, men da hun sa seg villig til å lage en til så kjøpte jeg to. Begge ungene ville nemlig ha med snømann, og ikke den med reinsdyr som jeg ville de skulle ha. I tillegg valgte Sofia ut en julekule hun ville henge på juletreet, og der henger den.

 

 

Leave a Comment