.. er lettere sagt enn gjort! Jeg tenkte det skulle gå så lett å invitere hele Sofias klasse til bursdagsselskap rett etter skolen. De er jo bare 16 elever i klassen, og med Ben utenom så blir de jo bare 17? Dette blir bra! Ikke tenkte jeg på at vi hadde besøk og at Isak og Alexander også skulle delta. Ei heller at flere ønsket å ta med både yngre og eldre søsken. Ettersom det var første selskapet i klassens så ble også de fleste foreldrene værende. Pjuh! Mange folk! Greit nok at vi har et hus, men så stor er verken stua eller spisestua. Men det gikk. Det gikk riktig så bra! Sofia var strålende fornøyd og sovnet en halvtime tidligere enn vanlig.

img_9283

Vanligvis pleier jeg å lage kaker til bursdagsfeiringene selv, men jeg kjente at det ville bli mye styr med å lage en midt i uken. Jeg bestilte derfor en via Facebook – og jeg angrer ikke et sekund. Kaka var rimelig, så utrolig flott ut, smakte godt (i følge de som spiste den) og ble levert på døren 10 min før den skulle serveres. Fantastisk! Hun hadde selv valgt tema; Ben & Holly’s Little Kingdom, en britisk TV-serie som hun har fått sansen for her nede. Den handler om en alv og en fe som er venner, og alt de opplever sammen.

Mange av barna kom kledd ut som feer og alver, og de koste seg med fiskepinner, kyllingnuggets og pomfri. Skikkelig usunt, men veldig populært. Etterpå var det kake og muffins, og til slutt avsluttet vi med pinjata. Vi klarte ikke å få hull på den, men godteri ble det likevel på dem. De koste seg med hver sin godtepose og var på «kino». Da så de selvsagt en episode av Ben & Holly.

Jeg er veldig glad for at vi valgte å invitere alle. Det gjorde at alle fikk mulighet til å møtes og se hvem som er foresatt til hvilke barn. Det er ikke alltid så lett i en travel levere/hente situasjon å få med seg hvem som tilhører hvem. Vi har i etterkant hatt en coffe morning med alle mødrene i klassen, og søndag skal hadde vi en til med alle foresatte på  FS1. Det var veldig koselig.

Leave a Comment